Opcionális szolgáltatások, szolgáltatáscsomagok


Az MSC Cruises hajós útjainak részvételi díjában foglaltak mellé további kényelmi szolgáltatások, kikapcsolódási és egyéb programlehetőségek vásárolhatók meg akár előzetesen, akár a fedélzeten.

Ezekről általánosságban véve elmondható, hogy előzetes, tehát a foglalás véglegesítése előtt történő megvásárláskor 5-20% közti kedvezmény érhető el, a fedélzeti árakhoz képest!

Az Ön által választott hajóúton elérhető különféle szolgáltatáscsomagokról és előre lefoglalható program lehetőségekről mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

 

Internet elérhetőség

Az MSC hajókon saját Műholdas Internet Elérhetőség áll az utasok rendelkezésére, melynek segítségével 0-24 órában, akár az óceán közepén is garantáltan online kapcsolatban lehet szeretteivel. A műhold rendszer okostelefonokkal, tablettekkel és laptopokal egyaránt használható.

Minden MSC hajó fedélzetén különböző Internet csomagok (ált. 2-3 féle) érhetők el, melyek online megvásárolhatók, még indulás előtt. Ezek az Internet csomagok általában a 1,5 GB-tól a korlátlan adatforgalomig terjednek, és egyszerre 2, 4 vagy korlátlan eszközhasználatot tesznek lehetővé.
Utasként arra is lehetősége van, hogy időközben módosítsa Internet csomagját más paraméterekkel rendelkező Internet-szolgáltatás csomagra, akár az adott napra, akár a hajóút még teljes hátralévő idejére. Az Internet-csomag paraméterei és árai a fedélzetre lépéskor, a hajó hálózatára történő csatlakozáskor érhetők el és tekinthetők meg. Az Internet használat díja ez esetben az Ön fedélzeti kártyáján kerül terhelésre.

A hajók saját számítógépein a kijelölt helyeken (Internet kávézók) mindig elérhető az egyszerű és átlátható, használatalapú (pay-as-you-go) Internet szolgáltatás.

Az Ön által választott hajóúton elérhető Internet-csomagokról (Internet Package) mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Italcsomagok

Fontos tudni, hogy a hajóút részvételi díjhoz tartozó alapellátásban az ásványvíz és az alkoholos italok általában (kivéve az Aurea Experience és az MSC Yacht Club Experience élménycsomagok) nincsenek benne, és az üdítőitaloknak is csak egy része, ugyanakkor számolni kell minden rendelés esetében a 15 %-os kötelező borravaló (szervizdíj) összegével is.

Hozzávetőlegesen az MSC Cruises hajóin az alábbi italárak jellemzőek Európában és az USA térségben:
(Figyelem! Az itt feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák a kötelező szervizdíj (15 %) mértékét!)Az MSC hajóin számos bár és étterem italkínálatából válogathatnak az utasok szomjuk oltásához, melyek gazdaságosabb kihasználásához a hajótársaság különféle Italcsomagokat biztosít. A legkedvezőbb áron kínált, korlátlan fogyasztást biztosító italcsomag (Easy Package) esetében Európában ált. 29 EUR/fő/éj, míg az USA térségében ált. 35 USD/fő/éj kell számolni.

Amennyiben hajóútja online foglalásának véglegesítése előtt választ valamilyen Italcsomagot kabinja mellé, 15% kedvezményt kap a fedélzeten foglalt csomagárakhoz képest! Az MSC Cruises hajóútjain elérhető korlátlan fogyasztást biztosító italcsomagokról bővebben itt olvashat:

Az Italcsomagok felhasználhatók a hajó összes bárjában, önkiszolgáló büfé-éttermében és éttermében, kivéve a speciális (tematikus) éttermeket (kivétel, ahol a választott italcsomag ezt lehetővé teszi pl.: Premium és Premium Plus Package).

Az Ön által választott hajóúton elérhető Italcsomagokról (Drinks Package) mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Tematikus (speciális) éttermek

Az MSC hajók tematikus éttermeiben Önnek változatos és gazdag ízvilágú gasztronómiai élményekben lehet része. Fedezze fel a kifinomult sushi vagy más keleti konyhák fogásait, a Tex-Mex és Steak House "vadnyugati" specialitásait, vagy a mediterrán konyha fúziós megoldásait! Kóstolja meg az autentikus Neapolitan Pizza és a magas minőségű, kistermelői alapanyagokat felhasználó Eataly hagyományos olasz ételeit!
A tematikus éttermekbe helyfoglalás szükséges, melyet a helyszínen vagy a bekészített információs anyagokban (Napi Program) szereplő asztalfoglalási szám tárcsázásával tehet meg.

Az MSC hajókon különféle, ún. Tematikus Éttermi Foglalás-csomagok (Speciality Dining Package) is elérhetők, melyek lehetővé teszik a vendégek számára, hogy élvezzék a fedélzeten elérhető tematikus éttermi specialitások gazdag választékát.

Az Ön által választott hajóúton elérhető Tematikus Éttermi Foglalás-csomagokról (Speciality Dining Package) mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Speciális étrend

A legtöbb speciális diéta biztosítható az MSC hajóin, amennyiben az ilyen igény jelzése még a hajóút foglalása előtt megtörténik. Kóser ételek (előre csomagolt) és Halal-termékek (marha, bárány, szárnyas) igénye esetén azt legalább 2 hónappal az indulás előtt jelezni szükséges!

Az Ön által választott hajóúton igényelhető speciális étrend (Special Diets) lehetőségekről mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Fakultatív szárazföldi kirándulások, programok

Az MSC Cruises hajós útjai során a legtöbb kikötési helyszínen változatosan szervezett kirándulási- és program lehetőséget is kínál, hogy Ön minél emlékezetesebb élményekhez jusson. Ezekre előzetesen vagy később, a naponta frissülő, idegen nyelvű információs anyagok segítségével a fedélzeten is lehet jelentkezni.
Fontos kiemelni, hogy a kirándulások mindig az időjárás függvényében indulnak, megvalósulásukért és az ebből adódó programváltozásokért sem az MSC hajótársaság, sem pedig a Chemol Travel/Marshaller Kft. felelősséget nem vállal. Az MSC hajótársaság – a helyi költségek esetleges módosulása vagy váratlan események következtében - fenntartja a jogot a fakultatív kirándulások árának és programjának módosítására is. Bővebb információ itt.

Amennyiben hajóútja online foglalásának véglegesítése előtt választ valamilyen Fakultatív szárazföldi kirándulást vagy külső programot kabinja mellé, 5-20 % közti kedvezményt kap a fedélzeten foglalt kirándulásokhoz és programokhoz képest!

Az Ön által választott hajóúton elérhető fakultatívan választható szárazföldi kirándulásokról és program lehetőségekről érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Fotó- és videószolgálat

A legtöbb MSC hajó fedélzetén elérhető a fotó- vagy videószolgálat. Számos közös eseményről és annak résztvevőiről készül a hajóút során fénykép- vagy videófelvétel, melyek igény esetén a Fotóboltban/Fényképgalériában megvásárolhatók a fedélzeti kártyára történő terheléssel.

Csináltathat profi fotós által készített felvételeket is, hogy a hajóút alatt megélt legszebb fedélzeti vagy szárazföldi élményei, évfordulós ünnepei vagy egyéb alkalmi pillanatai garantáltan megörökítésre kerüljenek. De akár professzionális portéfotózásra is lehetősége nyílik a hajó kulcsjelentőségű helyszínein vagy magas minőségű studió hátterek előtt. Az így készült portré felvételek szintén a Fényképgalériában vásárolhatók meg.

Az Ön által választott hajóúton elérhető Fotó- és videószolgálat (Photo & Video) lehetőségeiről mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Mosodai szolgáltatások

Mindenki szereti a frissen mosott és vasalt ruha kényelmét, melyet az MSC hajói is biztosítanak. Minden hajón elérhető a Mosodai Szolgáltatás Csomag (Laundry Service Package), mely lehetővé teszi, hogy az adott kabinban lakók személyenként max. 20 ruhaneműt kitisztíttassanak hajóútjuk során. Mindössze ki kell készíteni a mosásra váró ruhákat reggel 9-ig (kiv. a hajóút utolsó napját) és azokat még aznap délután 5-ig tisztán visszakapja az utas.

6 év alatti gyermekek számára speciális Bébi Mosodai Szolgáltatás (Baby Laundry Service) is rendelkezésre áll, mely garantálja, hogy gyermeke ruhái külön kezelve kerülnek tisztításra és a speciális, kíméletes tisztítószereknek köszönhetően nem csak tisztán, de a kicsik bőrét az irritációktól megóvva kerülnek vissza.

Az Ön által választott hajóúton elérhető Mosodai Szolgáltatás (Laundry) lehetőségeiről mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Színházi előadásokra, showk-ra váltott elővételes jegy

Az Ön által választott hajóúton elérhető elővételes előadás jegyek (Entertainment tickets) lehetőségeiről mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Spa kezelések csomagban

Az Ön által választott hajóúton elérhető Spa Kezelés Csomag (Spa Packages) lehetőségekről mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!< /p>  

Ünnepek, különleges alkalmak

Az MSC Cruises szervezésében esküvők, nászutak, évfordulók, különleges alkalmak méltó megünneplését segítő különféle szolgáltatás csomagok is rendelkezésre állnak.

Az Ön által választott hajóúton elérhető Ünnepi Szolgáltatás Csomag (Special Celebrations) lehetőségekről mindig érdeklődjön a foglalás véglegesítése előtt kollégáinknál!

Kabin bekészítések

 

Kikötői parkolás

 

Transzfer