MSC Seaview hajó leírás

MSC Seaview: élvezze a végtelen óceánt úgy, ahogy még soha azelőtt

Az MSC flotta egyik legújabb harmadik generációs hajója 2018 júniusában állt szolgálatba, azóta a Mediterráneum nyugati és Dél-Amerika térségében szeli a habokat. A 2017 decemberében debütált hajótestvérével, a Seaside-dal egyetemben egy teljesen új dimenziót nyitott a tengeri hajózás élményében, melynek elsődleges célkitűzése, hogy még közelebb hozza a tengert és az óceánt utasaihoz.

Ezt segítik az olyan egyedi design megoldásai, mint a hatalmas ablakok, panorámaliftek és a hajót körbeölelő üvegfalú, vízre nyíló kilátással rendelkező, 323 méternyi promenád is, melyről a drámaian szép látvány, a nap- és holdfény ragyogása a hajó bármely pontjáról élvezhetők!

A Seaview utasaként ideje nagy részét a szabad ég alatt töltheti, hogy étkezés, egy jóleső ital, vagy relaxálás közben is élvezhesse a kellemes mediterrán klímát, a szikrázó napsütést, az egybeolvadó víztükör káprázatos látványát, vagy épp az óceáni szellő illatát. A hajó szerkezeti megoldásai minden részletükben ügyelnek arra, hogy Ön a lehető legtöbbet kapja a tengerre nyíló, lélegzetelállító kilátásból: mindezt jóval több balkonos kabin, nagyobb méretű, panoráma ablakos közösségi terek, a hajó legfelső szintjén található panoráma medence, és a Seaside hajóénál két emelettel nagyobb, négyemeletes, üveg falú átrium biztosítják. A 360 fokban a hajót körbefutó sétányt bárok, éttermek, kis üzletek és kényelmes napozóhelyek szegélyezik, mind azt az érzést erősítve, hogy egy kellemes kisváros sétálóutcáján jár, ahonnan bármikor leugorhat a tengerpartra.

A hajó másik attrakciója az óceánok történetében egyedülálló, interaktív elemekkel is kibővített Aquapark, ahol 7 különböző, az óceán fölé is benyúló csúszda garantálja a tökéletes tengeri kilátást és a feledhetetlen élményeket.

Akárcsak Seaside nővére, a Seaview is egy "okoshajó" az innovatív "MSC for Me" technológiával (applikáció & "okoskarkötő") ellátva, mely egyedi módon kapcsolja össze Önt a többi utassal és a hajó személyzetével. Az applikáció és interaktív "okoskarkötő" segítségével digitálisan navigálhat a hajó fedélzetén, miközben aktuális és személyre szabott tanácsokat, információkat kaphat a kínálkozó programokról és lehetőségekről. Segítségükkel szükség esetén lokalizálhatja a gyerekek helyzetét, és foglalásokat intézhet kedvenc éttermébe vagy az esti show műsorra. Jelentkezhet rajtuk keresztül a kiszemelt szervezett szárazföldi kirándulásra, saját naptárat vezethet a hajóútra leszervezett programjairól, internet kapcsolat nélkül chat-elhet szeretteivel, vagy magával ragadó képsorokat rögzíthet és oszthat meg családtagjaival az utazás alatt szerzett élményekről.

MSC Seaview hajó paraméterei

2018. 06. Szélesség: 43 m, Hossz: 323 m 15 db 2066 db 5429 fő Seaside Földközi-tenger, Dél-Amerika

Az MSC Seaview szolgáltatásai

  • 4 medence, köztük a Panoráma medencével és a Sunset Beach medencével,
  • Forest AquaVenture Park (a gyerekeknek elkülönített területekkel) vízicsúszdákkal,
  • slideboarding, aquatube-ok, Adventure Trail kalandpark függőhíddal, csúszdákkal
  • 10 étterem, 19 bár (köztük koktél-, pezsgő- és borbárok, speciális csokoládé- és kávé bár), fagylaltozó, palacsintázó, bisztró,
  • Spa és szépségszalon, fitness terem Technogym-géppekkel,
  • sportcentrum, kosárlabda-, tenisz-, röplabda- és futball pálya,
  • Odeon színházterem, 5D moziterem, F1-es autós-szimulátor, bowling pálya,
  • művészeti galéria, óceánra néző üvegátrium bárral,
  • kaszinó, disco, üzletek, butikok,
  • Chicco Bébiklub (1-3 év), Lego Mini- és Juniorklub (3-6 és 7-11 év), Tinédzserklubok (12-14 és 15-17 év)

Választható Kabintípusok

Belső kabin; Külső, óceánra néző kabin; Balkonos kabin; Lakosztály, Lakosztály pezsgőfürdővel; Nagy lakosztály; Super családi kabin; Super Plus családi kabin; MSC Yacht Club belső kabin; MSC Yacht Club Deluxe lakosztály; MSC Yacht Club Royal lakosztály

Választható Élménycsomagok

BELLA, FANTASTICA, WELLNESS, AUREA, MSC YACHT CLUB
 

"MSC for Me" Technológia

MSC Seaview, a hajó, mely követi a Nap útját...

Tekintse meg tökéletes óceáni kilátást biztosító MSC SEAVIEW hajóról készült bemutató videót!