MSC Seaside hajó leírás

MSC Seaside, az egyik legmodernebb úttörő, mely új dimenziót nyitott a hajózás élményében

Az MSC flotta egyik legmodernebb hajóján vízre nyíló kilátással rendelkező, 323 méternyi sétányon élvezheti a drámaian szép látványt és a napfény ragyogását, a hajó bármely pontjáról!

Az MSC Seaside hajó 2017. decembere óta a floridai Miami kikötőjéből felhorgonyozva hajózza körbe a Karib térséget, egész évben induló hajós kirándulásain. Újragondolt, kifinomult ízléssel megalkotott, forradalminak számító szerkezeti megoldásaival és csúcstechnológiájával új dimenziót nyitott a hajózás élményében, hogy még közelebb hozza a tengert utasaihoz.

A Seaside minden eddiginél közelebbi kapcsolatot hoz létre az utasok, a nyílt víz és a hajó között: ezt segíti a hajón körbefutó, óceánra néző promenád, a számtalan bevásárló- és étkezési lehetőség, a mindenütt megtalálható, különleges formatervezésű napozóágyak, a kétszintes üvegfalú átrium, hogy a szinteket összekötő, óceánra néző kilátással rendelkező panorámaliftekről már ne is beszéljünk.

Mindezek mellett az MSC Seaside büszkélkedhet az egyik legnagyobb interaktív tengeri Aquaparkkal is, ahol nagy sebességű aquatube-ok, slideboarding lehetőség, csúszdák, a kisebbeknek pedig elkülönített AquaPlay & AquaSpray lehetőség segíti a játékos kikapcsolódást. A kalandorok ugyanakkor az Adventure Trail élményparkban tehetik próbára erejüket és bátorságukat, a hidak, kötélpályák, egy 130 m hosszú zipline pálya és csúszdák útvesztőjében.

Az innovatív "okoshajó" high-tech újításának számít az "MSC for Me" technológia (applikáció & "okoskarkötő"), mely egyedi módon kapcsolja össze Önt a többi utassal és a hajó személyzetével, hogy komfortosabb, szervezettebb életet biztosítson Önnek utazása alatt. Az applikáció és interaktív "okoskarkötő" segítségével digitálisan navigálhat a hajó fedélzetén, miközben aktuális és személyre szabott tanácsokat, információkat kaphat a kínálkozó programokról és lehetőségekről. Segítségükkel szükség esetén lokalizálhatja a gyerekek helyzetét, és foglalásokat intézhet kedvenc éttermébe vagy az esti show műsorra. Jelentkezhet rajtuk keresztül a kiszemelt szervezett szárazföldi kirándulásra, saját naptárat vezethet a hajóútra leszervezett programjairól, internet kapcsolat nélkül chat-elhet szeretteivel, vagy épp magával ragadó képsorokat rögzíthet és oszthat meg családtagjaival az utazás alatt szerzett élményeiről.

MSC Seaside hajó paraméterei

2017. 12. Szélesség: 41 m, Hossz: 323 m 15 db 2067 db 5179 fő Seaside Karib-tenger

Az MSC Seaside szolgáltatásai

  • 4 medence, Forest AquaVenture Park (a gyerekeknek elkülönített területekkel) vízicsúszdákkal,
  • slideboarding, aquatube-ok, Adventure Trail kalandpark függőhíddal,
  • 9 étterem, 20 bár (köztük koktél-, pezsgő- és borbár, speciális csokoládé- és kávébár), fagylaltozó, palacsintázó, bisztró,
  • Spa és szépségszalon, fitness terem Technogym-géppekkel,
  • sportcentrum, tenisz-, kosárlabda-, röplabda- és futball pálya,
  • 2 színházterem, 5D moziterem, F1-es autós-szimulátor, bowling pálya,
  • művészeti galéria, óceánra néző üvegátrium bárral,
  • kaszinó, disco, üzletek, butikok,
  • Chicco Bébiklub (1-3 év), Lego Mini- és Juniorklub (3-6 és 7-11 év), Tinédzserklubok (12-14 és 15-17 év)

Választható Kabintípusok

Belső kabin; Külső, óceánra néző kabin; Balkonos kabin; Lakosztály, Lakosztály pezsgőfürdővel; Nagy lakosztály; Super családi kabin; Super Plus családi kabin; MSC Yacht Club belső kabin; MSC Yacht Club Deluxe lakosztály; MSC Yacht Club Royal lakosztály

Választható Élménycsomagok

BELLA, FANTASTICA, WELLNESS, AUREA, MSC YACHT CLUB
 

"MSC for Me" Technológia

MSC Seaside, a hajó, mely követi a Nap útját...

Tekintse meg az MSC Cruises fenséges SEASIDE tengerjáró hajójáról készült bemutató videót!