MSC Musica hajó leírás

MSC Musica, a hajó, melyen a zenét és tenger morajlását egyszerre élvezheti

Az MSC Musica nem csak egy új hajóosztály első képviselője, de megalkotásánál a környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartották. Kecses vonalvezetésű és változatos belső formatervezésű hajó, melyet kreativitással, tisztán természetes anyagok felhasználásával és az MSC Cruises-ra mindig is jellemző, maximális részletekre való odafigyeléssel ötvöztek.

Az élet ezen a tengerjáró hajón olyan, mint egy "kényeztető ünnep az érzékszervek számára": ott van például a központi előcsarnok a rendkívüli, háromszintes vízesésével és a csillámló vizű medence felett, egy kristály padlón elhelyezett, áttetsző zongorával.

A hajó belső tereinek kialakításai minden igényt kielégítőek és inspirálóak, legyen szó a ragyogó Crystal Lounge-ban szóló élőzenés estről, a stílusos Havana szivarszobában töltött időről, borkóstolóról, a Sanremo Casinoban való szerencsejátékról, vagy a La Scala Színházterem egyik élő show műsorán való részvételről.

Az MSC Musica fedélzetén biztosított, csupa friss, prémium alapanyagból, hagyományos módszerrel készült és változatos éttermi kínálat szintén lenyűgöző. Merüljön el az olasz Il Giardino gourmet fogásainak ízvilágában, kényeztesse magát a Kaito Sushi Bar varázslatos étkeivel, vagy fedezze fel az autentikus olasz pizzák egész sorát!

A gyerekek az MSC-től már megszokott módon, korosztályokra specializálódott kül- és beltéri klubokban és játszóterületeken élvezhetik az izgalmas programlehetőségeket.

Lépjen az MSC Musica fedélzetére és fedezze fel a zene és a mediterrán vendégszeretet nyújtotta élményeket, melyek segítségével garantáltan életre szólóan szép emlékekkel lehet gazdagabb!

MSC Musica hajó paraméterei

2006. 06. Szélesség: 32,2 m, Hossz: 293,8 m 13 db 1275 db 2550 fő Musica   Földközi-tenger, Dél-Afrika, Dél-Amerika, Világkörüli

Az MSC Musica szolgáltatásai

  • 3 medence, köztük a Copacabana medencével,
  • 5 étterem, 16 bár (köztük speciális koktélbárok, kávé-, whisky- és borbár), pizzéria, fagylaltozó,
  • Teatro La Scala színházterem
  • művészeti galéria, könyvtár, szivarszoba,
  • videojátékok, játéktermek, gyerekmedencék
  • Aurea Spa és szépségszalon,
  • MSC Sport Centrum: power walking pálya, minigolf- és golf pálya, shuffleboard, kosár- kézilabda- és teniszpálya
  • kaszinó, pókerszoba, Internet kávézó, disco, táncterek, üzletek, butikok,
  • Mini-, Junior- és Tinédzserklubok (3-17 év)

Választható Kabintípusok

Belső kabin; Külső, óceánra néző kabin; Balkonos kabin; Lakosztály; Super Családi kabin

Választható Élménycsomagok

BELLA, FANTASTICA, AUREA