MSC Grandiosa hajó leírás

MSC Grandiosa: rendkívüli felszereltség a minden évszakban tökéletes hajós élményekért

Az olasz hajótársaság első Meraviglia Plus osztályba tartozó hajója az MSC Grandiosa. Első útjára 2019. november 10-én indult Hamburgból, mely során Észak-Európa egy részét, majd a Mediterrán térség legszebb kikötőit futotta be. Meraviglia hajóosztályba tartozó testvéreihez képest még több innováció és még kényelmesebb térkihasználás jellemzi.

A legújabb tündöklő tengerjáró hajó biztosan elkápráztatja utasait: lenyűgöző megoldásaival, kültéri és beltéri szolgáltatásaival minden évszakban tökéletes hajós utazási élményt biztosít. Hatalmas belső promenádja, melyet egy 480 m2-es LED-kupola fed le, a napszaknak és az útvonalnak megfelelő hangulatú képeket vetít az utasok feje fölé. Ez az inspiráló eseményeket, kilátásokat, napfelkeltéket, naplementéket és szikrázó, csillagfényes égboltot megjelenítő LED-dóm ráadásul közvetlen összeköttetésben áll a kültéri aquaparkkal is. A vizuális varázslatra képes égbolttal rendelkező korzót üzletek, éttermek és bárok szegélyezik, ugyanakkor kiváló találkahelyként is szolgál, hiszen esténként élőzene, party-k, és különféle szórakozási lehetőségek kínálkoznak itt.

Az MSC Aurea Spa részlegben számos testet-lelket relaxáló és megújító kezelésben lehet része a hajó utasainak. A kalandra vágyók a Polar Aquapark izgalmas csúszda komplexumát kihasználva töltődhetnek, vagy a számos fedélzeti szórakoztatási lehetőség segítségével kapcsolódhatnak ki: megmérettethetik magukat például a F1 szimulátor mérkőzésein vagy épp az első tengeri, teljes pálya-méretű bowling pályán!

Az esti szórakozást a világhírű cirkuszi társulat, a Cirque du Soleil ("A Nap Cirkusza") legújabb 2 előadása garantálja, melyet kifejezetten az MSC Grandiosa utasai részére állítottak össze. A montreáli székhelyű cirkuszt az teszi egyedülállóvá, hogy nem folyamodik állatszámokhoz, nagyban támaszkodik viszont a mozgásművészek, akrobaták, zsonglőrök, légtornászok és a komikusok munkájára.

Az MSC Grandiosa szintén az "okoshajók" generációjába tartozik: az innovatív "MSC for Me" technológia (applikáció & "okoskarkötő") segítségével hajós utazása alatt Ön szó szerint "kezében tarthatja az időt": valós időben, egyedi módon kapcsolódhat össze a többi utassal és a hajó személyzetével. Digitálisan navigálhat a hajó fedélzetén, miközben aktuális és személyre szabott tanácsokat, információkat kaphat a kínálkozó programokról és lehetőségekről.

A legújabb technikai vívmányoknak köszönhetően Ön szükség esetén lokalizálhatja a gyerekek helyzetét, vagy foglalásokat intézhet kedvenc éttermébe vagy az esti show műsorra. Jelentkezhet segítségükkel a kiszemelt fakultatív szárazföldi kirándulásra, saját naptárat vezethet a hajóútra leszervezett programjairól, internet kapcsolat nélkül chat-elhet szeretteivel, vagy magával ragadó képsorokat rögzíthet és oszthat meg családtagjaival a hajón töltött idejéről és élményeiről.

A Bellissima mellett ugyanakkor az MSC Grandiosa utasai is találkozhatnak a világ első digitális fedélzeti személyi asszisztenciájával, ZOÉ-val! A 7 nyelven beszélő, hangalapú, mesterséges intelligenciával rendelkező eszköz a hajó minden kabinjában elérhető.

MSC Grandiosa hajó paraméterei

2019. 11. Szélesség: 38 m, Hossz: 333 m 14 db 2017 db 6334 fő Meraviglia Plus Földközi-tenger

Az MSC Grandiosa szolgáltatásai

 • 3 medence, köztük az Atmoszféra medence és a Horizont medence,
 • Wild Forest Aquapark vízi vidámpark óriáscsúszdákkal
 • 2 panorámalift, 2 emeletes üvegfalú átrium, 96 m-es belső promenád
 • 13 étterem, 20 bár (köztük speciális pezsgőbár, koktélbárok, csokoládé szaküzlet), palacsintázó, fagylaltozó,
 • Carousel Longe, az1000 m2-es színház- és vacsora helyszín, a híres Cirque du Soleil előadásaira tervezve
 • művészeti galéria, könyvtár, karaoke bár, kabaréklub,
 • többfunkciós high-tech TV studio & Bár élő rádióműsorok, kvízjátékok, tehetségkutató műsorok számára,
 • 5D mozitermek, F1-es autós- és repülőszimulátor, bowling pálya,
 • Aurea Spa és szépségszalon, fitness terem Technogym-géppekkel,
 • Sportplex szuper szórakoztató- és sportcentrum, power walking pálya,
 • kaszinó, disco, táncterek, üzletek, butikok,
 • Chicco Bébiklub (1-3 év), Lego Mini- és Juniorklub (3-6 és 7-11 év), Tinédzserklubok (12-14 és 15-17 év)

Választható Kabintípusok

Belső kabin; Külső, óceánra néző kabin; Balkonos kabin; Lakosztály; Kétszintes Lakosztály; Lakosztály Nagy Sarokbalkonnal; Super és Super Plus családi kabinok; MSC Yacht Club belső kabin; MSC Yacht Club Deluxe lakosztály; MSC Yacht Club Royal lakosztály

Választható Élménycsomagok

BELLA, FANTASTICA, WELLNESS, AUREA, MSC YACHT CLUB

"MSC for Me" Technológia

ZOÉ, a Digitális Fedélzeti Asszisztens