MSC Bellissima hajó leírás

MSC Bellissima, az MSC Cruises egyik legújabb, gyönyörű zászlóshajója

Az MSC flotta egyik legújabb tagja 2019. március elején indult első hajóútjára Southampton kikötőjéből Genovába, majd ezt követően még jó ideig szeli a Földközi-tenger, később pedig a Karib térség habjait. Lenyűgöző megjelenésével és szolgáltatásaival vetekszik testvérhajója, az MSC Meraviglia nyújtotta élményekkel.

Garantáltan megakad az ember szeme a Bellissima hatalmas, kétszintes belső sétányán, a 80 m magas LED -kupolán, amely a napszaknak és az útvonalnak megfelelő hangulatot vetít az átriumon áthaladók feje felé. A 480 m2-es digitális égbolt inspiráló kilátásokkal, eseményekkel, napfelkeltékkel, naplementékkel és csillagos éjszakai égbolttal ejt ámulatba. A látványos belső promenádot üzletek, éttermek és bárok szegélyezik. Kiváló találkahely is egyben, ahol esténként élőzene, party-k és szórakozási lehetőségek várják a vendégeket.

A hajón mintegy 20 bár és 12 étterem kínálatából válogathatnak az utasok, köztük olyan speciális éttermekkel is, mint például a Butcher’s Cut steakház, a Kaito Sushi Bár & Teppanyaki étterem, az HOLA! tapas bár, vagy a Bistro street food étkezdéje.

Szórakoztatás tekintetében is újdonságok várják a hajó utasait, hiszen a világhírű cirkuszi társulat, a Cirque du Soleil ("A Nap Cirkusza") 2 vadonatúj előadása is gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról, amelyeket kifejezetten az MSC Bellissima vendégei számára állítottak össze. A montreáli székhelyű cirkuszt az teszi egyedülállóvá, hogy nem folyamodik állatszámokhoz, nagyban támaszkodik viszont a mozgásművészek, akrobaták, zsonglőrök, légtornászok és a komikusok munkájára.

Az izgalmas programlehetőségeket fokozza a Grand Canyon-tematikára kialakított vízi vidámpark, az Arizona Aquapark is, mely minden korosztály számára interaktív oázist jelent.

Az "okoshajó" nagyvonalú megoldásai, elegáns és korszerű kinézete mellett az innovatív "MSC for Me" technológia (applikáció & "okoskarkötő") emelendő ki. A Samsunggal partnerségben kifejlesztett legújabb technikai vívmány egy ún. NFC („near-field-communication”) szolgáltatás, melynek segítségével hajós utazása alatt Ön szó szerint "kezében tarthatja az időt": valós időben, egyedi módon kapcsolódhat össze a többi utassal és a hajó személyzetével.

A komfortosabb és szervezettebb hajós életet biztosító "MSC for Me" applikáció és interaktív "okoskarkötő" segítségével Ön digitálisan navigálhat a hajó fedélzetén, miközben aktuális és személyre szabott tanácsokat, információkat kaphat a kínálkozó programokról és lehetőségekről. Segítségükkel szükség esetén lokalizálhatja a gyerekek helyzetét, és foglalásokat intézhet kedvenc éttermébe vagy az esti show műsorra. Jelentkezhet rajtuk keresztül a kiszemelt fakultatív szárazföldi kirándulásra, saját naptárat vezethet a hajóútra leszervezett programjairól, internet kapcsolat nélkül chat-elhet szeretteivel, vagy magával ragadó képsorokat rögzíthet és oszthat meg családtagjaival a hajón töltött idejéről és élményeiről.

A Bellissima utasai találkozhatnak továbbá a világ első digitális fedélzeti személyi asszisztenciájával, ZOÉ-val is! A 7 nyelven beszélő, hangalapú, mesterséges intelligenciával rendelkező eszköz minden kabinban megtalálható a hajón.

MSC Bellissima hajó paraméterei

2019. 03. Szél.: 43 m, Hossz: 315,83 m 15 db 2217 db 5686 fő Meraviglia Földközi-tenger, Karib térség

Az MSC Bellissima szolgáltatásai

 • 4 medence, köztük az Atmoszféra medence és a Horizont medence,
 • Arizona Aquapark, az interaktív vízi vidámpark, 130 m hosszú drótkötélpálya
 • 2 panorámalift, a hajó síkján túlívelő, üveg aljú panorámahíd
 • 12 étterem, 20 bár (köztük speciális pezsgőbár, koktélbárok, csokoládé szaküzlet), palacsintázó, fagylaltozó,
 • Carousel Lounge, az 1000 m2-es színház- és vacsora helyszín, London színházterem
 • művészeti galéria, karaoke bár, kabaréklub,
 • többfunkciós high-tech TV studio & Bár élő rádióműsorok, kvízjátékok, tehetségkutató műsorok számára,
 • 5D mozitermek, F1-es autós-szimulátor, bowling pálya,
 • Aurea Spa és szépségszalon, fitness terem Technogym-géppekkel,
 • Sportplex szuper szórakoztató- és sportcentrum, power walking pálya,
 • kaszinó, disco, táncterek, üzletek, butikok,
 • Chicco Bébiklub (1-3 év), Lego Mini- és Juniorklub (3-6 és 7-11 év), Tinédzserklubok (12-14 és 15-17 év)

Választható Kabintípusok

Studio kabin, Belső kabin; Külső, óceánra néző kabin; Balkonos kabin; Lakosztály nagy sarokbalkonnal, Kétszintes lakosztály, Super családi kabin; Super Plus családi kabin; MSC Yacht Club belső kabin; MSC Yacht Club Deluxe lakosztály; MSC Yacht Club Royal lakosztály

Választható Élménycsomagok

BELLA, FANTASTICA, AUREA, MSC YACHT CLUB

"MSC for Me" Technológia

 

ZOÉ, a Digitális Fedélzeti Asszisztens


MSC Bellissima, a világ legszebb óceánjáró hajója

Tekintse meg az extravagáns MSC BELLISSIMA hajóról készült bemutató videót!