Miket tartalmaz a hajóút részvételi díja és miket nem?

A hajó az utazás szíve-lelke, ami nem csak csodálatos kikötőkbe navigál el, de a fedélzetén is minden egyes perc az önfeledt kikapcsolódás jegyében telik.

 

Miket foglal magába a hajóút részvételi díj?

Alapvetően a modern felszereltségű, elegáns stílusú, önálló kabinban történő elhelyezést a választott kabinkategóriában, a kikötői illetéket és a hajón található számtalan kényelmi szolgáltatást, a szórakoztató- és sportlétesítmények használatát. Az MSC hajóútjain az árban teljes ellátás szerepel, ami napi háromszori főétkezést (reggeli, ebéd, vacsora), és általában további két kisebb étkezést (snac, szendvics) jelent, bizonyos italokkal.
 

Milyen egyéb költségek merülhetnek fel a hajóút árán kívül?

A kikötőbe jutás költségei (repülőjegy és transzfer díj, ha autóval, annak parkolási díja), esetleges beutazási engedély és vízum díja, személyes kiadások ( (pl.: vásárlások, internethasználat, mosodai szolgáltatás, esetleges orvosi ellátás, stb.), alkohol tartalmú italok és az üdítő italok egy része, a fedélzeten külön fizetendő kötelező borravaló (rendelésenként 15 % szervizdíj), a szervezett szárazföldi (fakultatív) kirándulások és programok, a választható biztosítások díjai (útlemondási-, storno- biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).

Hajóút részvételi díj tartalmazza:

Fedélzeti Programlehetőségek Az egésznapos fedélzeti programok széles kínálatából olyan lehetőségek közül választhat, mint például a különböző csapatjátékok és versenyek, a kvíz-játékok vagy művészeti és kézműves órákon való részvétel. Ezeket a lehetőségeket a napi bontásban készült Napi Program segít átlátni és a részvételt megtervezni. A programokon való részvétel ingyenes és korlátlan lehetőség, bárki számára.
Gyerek- és Tini Klubok A 0 -11 éves korú gyerekek a legtöbb MSC hajón ingyenesen utazhatnak. Emellett kiemelkedő programlehetőségek és szolgáltatások is biztosítottak az MSC hajók fedélzetén számukra, melyek egészen a korai óráktól estig elérhetőek, és ingyenesen részt vehetnek rajtuk az utasok gyermekei.
24 órás Szobaszerviz (ingyenes felszolgálás) A Fantastica Experience, Aurea Experience és MSC Yacht Club Experience kabinkategóriáknál a 24 órás szobaszerviz az árban foglalt. A Bella Experience kabinkategória esetében a szolgáltatás különdíj ellenében érhető el.
Fitness Centrum Az MSC Cruises flottájának bármelyik hajója mellet is teszi le a voksát, mindegyiken a legmodernebb sportkomplexum és panorámás kilátással bíró tornaterem várja, melyek használata ingyenes.
Könyvtár és Kártyaszalon Élvezzen egy csendes kártyapartit a barátaival, vagy fedezzen fel új könyveket a fedélzeti könyvtárban, ahol az olvasásból vagy játékból felnézve a pazar tengeri kilátást évezheti.
Las Vegas-stílusú Kaszinók Ingyenes belépés bármely fedélzeti kaszinóba, játékgép- és játékterületre.
Disco-k és Éjszakai klubok Ingyenes belépés a hajó fedélzetén található bármely disco-ba, éjjeli bárba vagy éjszakai klubba.
Broadway stílusú színházi előadások, show-k * Ingyenesen és akárhányszor végig élvezheti a színháztermek esti produkcióit, legyen az zenei koncert vagy drámai előadás.

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy az MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Meraviglia, MSC Belissima hajók színháztermeinek előadásai kizárólag előzetes helyfoglalás esetén lehetségesek! Ezt utazása közben legegyszerűbben vagy saját okostelefonján az ingyenesen letölthető MSC for Me applikáción keresztül, az ingyenes fedélzeti wi-fi használatával, vagy a különböző, fedélzeti érintőképernyős eszközök segítségével teheti meg.
 

Hajóút részvételi díj NEM tartalmazza

Szervezett szárazföldi (fakultatív) kirándulások Szakszerűen megszervezett szárazföldi kirándulások és programlehetőségek kínálkoznak minden hajóúthoz, hogy utazása során a legkényelmesebb körülmények közt látogathasson el az adott kikötőhely legvonzóbb látnivalóihoz.
MSC Aurea Spa masszázsok, beauty és spa kezelések Ezen kezelési lehetőségek és áraik megismeréséhez tekintse át az utazásához választott hajó Spa Prospektusát!
Internet Café A fedélzeti Internet Kávézó eszközeit külön díj ellenében lehet igénybe venni. Az ún. "Internet csomag" előre megvásárolható hajós útja megkezdése előtt is.
Szépségszalon A hajókon széles kínálatú fodrász- és egyéb szépségápoló kezelések érhetőek el, kedvező áron.
Személyi edző Egyes edzéseinek megsegítésére alacsony áron konzultálhat a hajó személyi edzőinek egyikével.
Fitness órák Speciális mozgásformák gyakorolhatók a hajó szervezett fitness óráin, mint például az aeorbic, a Pilates vagy a jóga. Az ezen tornaórákon való részvétel különdíjas.
Üzletek, butikok, boltok Minden MSC hajó fedélzetén fantasztikus kínálatú üzletek és butikok találhatóak, ahol a vakációhoz szükséges alapvető cikkektől kezdve a vám-mentes árukon át a designer ruhákig és exkluzív ékszerekig minden megtalálható.
Italok Az ásványvíz és az alkoholos italok általában nincsenek benne a részvételi díjhoz tartozó alapellátásban, kivéve az Aurea Experience és az MSC Yacht Club Experience élménycsomagokat. Keresse a további tudnivalókat a kabinkategóriák szolgáltatáscsomagjai közt és ismerje meg a kedvező árú Italcsomagokat is!
 

Tekintse meg az MSC Cruises történetét és hajóit bemutató videót!