Dine&Drink akciós nyári MSC hajóút csomagok

MÁR MOST GONDOLJON A NYARALÁSÁRA! Válasszon az MSC hajótársaság egyéni hajósút ajánlataiból bármely 2020 nyarára meghirdetett akcióban érintett útvonalra, és foglaljon utazásához korlátlan italfogyasztást akár 30.000 Ft/fő kedvezménnyel!
 

DINE&DRINK italcsomagot is tartalmazó akciós egyéni hajóút ajánlatok
az MSC KIEMELT MAGYARORSZÁGI PARTNERÉNÉL

Elérhető: Bármely MSC hajón az érintett 2020 nyári útvonalakon, a szabad helyek függvényében
Érintett útvonalak: Nyugat-Mediterráneum, Kelet-Mediterráneum, Észak-Európa, Karib térség & Antillák
Promóciós időszak: MEGHOSSZABBÍTVA 03.31-IG!

Felhasználható: a Bella és Fantastica élménycsomagok Belső, Külső és Balkonos kabinjaira szóló foglalásához

(Az Aurea és MSC Yacht Club élménycsomagot választók e helyett 100 EUR értékű fedélzeti kreditet kapnak ajándékba, amely az 1. és 2. vendégre is érvényes.)

EXTRA KEDVEZMÉNYEK:

- FEJENKÉNT mindössze 50 EUR ELŐLEG a hajóút sikeres lefoglalásához!

- RUGALMASABB, RÖVIDEBB ÚTLEMONDÁSI HATÁRIDŐ (21 NAP)!: Mind a márc. 31-ig újonnan foglalókra, mind azokra az utasokra vonatkozóan, akik már rendelkeznek befoglalt hajóúttal a Mediterráneum és Észak-Európa térségébe 2020 áprilisi, májusi vagy júniusi indulással, a szokásos 60 nap helyett csökkentett, 21 napos törlési határidő érvényes!

- KIVÉTELES MÓDOSÍTÁSI LEHETŐSÉG 12 HÓNAPON BELÜL!: Mindazon utasok számára, akiknek már befoglalt 2020 márciusi, Mediterrán térséget érintő MSC hajóútja van, biztosított, hogy utazásukat elhalasszák vagy másik régiót érintő hajóútra cseréljék 12 hónapon belül!

- a 2020 júliusi és azt követő indulások esetén szintén fejenként mindössze 50 EUR előleg fizetendő, azonban az általános törlési feltételek vonatkoznak rájuk.

Tovább a foglaláshoz ►

 

Válasszon online foglalása során DINE&DRINK akciós egyéni MSC hajóút csomagot, így fejenként akár 90 EUR-t is megtakaríthat!

Az italcsomag tartalma:
- poharas borok,
- csapolt sörök,
- ásványvíz,
- üdítők,
- gyümölcslevek.

Az  italcsomag csak a főéttermekben ebéd és vacsora alatt, illetve a büfééttermekben 11:30-16:00 és 17:30-22:30 között használható. A csomag nem használható fel a speciális éttermekben és a büfééttermeken kívüli bárokban.